Асфалтен емулгатор
Биоциди
HPC
about_img_1

Што ќе правиме?

SHANGHAI QIXUAN CHEMTECH CO., LTD.се наоѓа во Шангај, Кина (седиште). Нашата производна база се наоѓа во провинцијата Шангдонг, Кина. На површина од повеќе од 100.000,00 квадратни метри. Ние главно произведуваме специјални хемикалии, како што се: масни амини и амин деривати, катјонски и нејонски сурфактант, полиуретански катализатори и други специјални адитиви кои се користат во широк спектар на полиња, како што се: средно, агро, нафтено поле, чистење, рударство, лична нега, асфалт, полиуретани, омекнувач, биоцид итн.

Гледај Повеќе

Нашите производи

Контактирајте не за повеќе примероци на албуми

Според вашите потреби, приспособете за вас и обезбедете ви духовитост

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
 • Корпоративна мисија

  Корпоративна мисија

  Обезбедување еколошки и приспособени напредни материјали и решенија за „интелигентно производство“.

 • Корпоративна визија

  Корпоративна визија

  Прераснува во врвна платформа на напредни материјали што интегрира истражување и развој, производство и трговија.

 • Корпоративна вредност

  Корпоративна вредност

  Долгорочен развој за Win-Win;Безбедноста на прво место; Хармонично;Слобода;Посветеност;Интегритет; СР: Општествена одговорност.

Вести

Примена на сурфактанти во нафтено поле с...
Примена на сурфактанти во производството на нафтени полиња 1. Сурфактанти кои се користат за ископ на тешка нафта Поради високиот вискозитет и слабата течност...

Напредокот на истражувањето за сурфактанти за шампон

Шампонот е производ кој се користи во секојдневниот живот на луѓето за отстранување на нечистотијата од скалпот и косата и одржување на скалпот и косата чисти.Главната состојка...

Примена на сурфактанти во Кина

Сурфактантите се класа на органски соединенија со уникатни структури, со долга историја и широк спектар на видови.Традиционалната молекула...